Καλώς ήρθατε στο Ουρανία στούντιος στην Αγία Ευφημία Κεφαλονιάς

Τα Ourania Studios βρίσκονται στο κέντρο της Αγίας Ευφημίας η οποία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο νησί της Κεφαλονιάς.
Στη διαδρομή από Σάμη για Αγία Ευφημία, στα αριστερά σας έχετε βραχώδη μικρά βουνά και λόφους, ενώ στα δεξιά σας απολαμβάνεται το υπέροχο γαλαζοπράσινο χρώμα της θάλασσας στους αμέτρητους μικρούς κολπίσκους. Βότσαλα, άσπρες πλάκες και βράχια ως την άκρη της θάλασσας δημιουργούν κάτι σαν μικρές ατομικές παραλίες, μαγευτικές και πανέμορφες, με καθαρά νερά και με το μπλέ χρώμα να υπάρχει σε όλες του τις αποχρώσεις.

Η Αγία Ευφημία έχει σχετικά καλή ρυμοτομία, ήσυχους και μεγάλους δρόμους και πλούσια βλάστηση - όλες σχεδον οι αυλές των σπιτιών είναι γεμάτες από λουλούδια και χρώματα. Είναι ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια του νησιού και αποτελεί αγκυροβόλιο ιδιωτικών σκαφών όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από όλο το κόσμο παρέχοντάς τους αρκετές διευκολύνσεις.  Η Αγία Ευφημία διαθέτει πολλά παραδοσιακά εστιατόρια, cocktail bars, clubs και καταστήματα, όλα μόλις λίγα βήματα από το κατάλυμά μας. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε διάφορα σπορ, όπως jet ski, parasailing, ιππασία, κατάδυση, πεζοπορία αλλά και να επισκευτείτε την υπέροχη παραλία του Μύρτου που βρίσκεται 9χμλ. μόλις απο το χωριό της Αγίας Ευφημιας.

Επικοινωνία :

  • Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 ΠΜ - 20:00 ΜΜ
  • Σάββατο: 10:00 ΠM - 17:00 ΜM
  • Κυριακή: 10:00 ΠM - 2:00 ΜM
+30 6982131451  / +30 26740 61425
Top